Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New Member mtausch11's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    3

    how do I get squat 1 rm to show on profile

    all of my other max conversions are showing on my profile but the squat is not. Do I have to use a particular squat exercise. I don't see a plain squat so I used barbell squat and it's still not showing up. Any ideas?

  2. #2
    More Experienced than a Senior decu68's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    C.I.S.O. Hqts Canada
    Posts
    414
    Barbell Squat is the correct one to use for the Benchmark Exercises. It should be listed as Barbell Squat (B.E.).

  3. #3
    New Member mtausch11's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by decu68 View Post
    Barbell Squat is the correct one to use for the Benchmark Exercises. It should be listed as Barbell Squat (B.E.).
    I don't see a barbell squat B.E

  4. #4
    I Am JEFIT Legend Deviation's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ohio
    Posts
    1,864
    It used to say B.E. after it, but I think this is the one you want: [URL="http://www.jefit.com/exercises/exercise-database/?id=12&exercisename=Barbell-Squat"]http://www.jefit.com/exercises/exercise-database/?id=12&exercisename=Barbell-Squat

    [/URL]I recall Rob saying they changed that somewhere.
    Please do not PM support requests. Post them ->[URL="https://www.jefit.com/forum/forumdisplay.php?14-JEFIT-App-and-Website-Questions"]here[/URL]<-.
    -=Justin=- [URL="http://twitter.com/#!/JustinDoles"]@JustinDoles[/URL] - IG: [URL="https://instagram.com/justin_doles/"]justin_doles[/URL]- Fueled by Nerd Rage

    [URL="http://www.jefit.com/forum/showthread.php?6753-Deviation-s-Secret-Public-Log"]* Workout Log[/URL] | [URL="http://www.jefit.com/forum/showthread.php?16131-5-3-1-Workbook-Spreadsheet-Resources"]5/3/1 Workbook + Resources[/URL]

  5. #5
    New Member mtausch11's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Deviation View Post
    It used to say B.E. after it, but I think this is the one you want: [URL="http://www.jefit.com/exercises/exercise-database/?id=12&exercisename=Barbell-Squat"]http://www.jefit.com/exercises/exercise-database/?id=12&exercisename=Barbell-Squat

    [/URL]I recall Rob saying they changed that somewhere.
    Yeah, that's the one I used. I did change it in the log though and not actually record it in a workout. Maybe once I record it when I am working out it will update.

Similar Threads

  1. Squat help
    By amcredle in forum Workout Help and Advice
    Replies: 8
    Last Post: 10-10-2012, 01:39 AM
  2. Full squat excercise don't show up
    By Ozca10 in forum JEFIT App and Website Questions
    Replies: 1
    Last Post: 10-27-2011, 05:54 PM
  3. Squat Bar Pad
    By Deviation in forum Workout Help and Advice
    Replies: 12
    Last Post: 07-05-2011, 02:35 AM
  4. Another Way Not To Do A Squat
    By Robertrogo in forum Workout Help and Advice
    Replies: 2
    Last Post: 06-23-2011, 02:56 PM
  5. How to not perform a squat
    By Robertrogo in forum Workout Help and Advice
    Replies: 7
    Last Post: 06-01-2011, 12:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •